nestele.jpg

Nestle România

Ne-am inceput activitatea in Romania in luna iulie a anului 1995, cu o reprezentanta avand doar 6 angajati si principalul rol de a importa cereale pentru micul dejun, cafea, hrana pentru bebelusi, supa instant si condimente. In anul 2000 am achizitionat marca JOE, care a devenit una dintre cele mai apreciate marci din portofoliul nostru. Suntem unul dintre cei mai importanti jucatori ai industriei de Food & Beverage din Romania atat prin cota de piata cat si prin succesul marcilor noastre - majoritatea fiind in fruntea categoriei lor.
In activitatea noastra ne ghidam dupa cateva principii, respectate in toate tarile unde suntem prezenti – avand grija sa respectam legile si cultura locala. Aceste principii se adapteaza continuu cerintelor unui mediu in continua schimbare, dar ele reflecta intocmai ideile pe care Nestlé s-a bazat intotdeauna: corectitudine, onestitate si grija fata de oameni.

In prezent, portofoliul Nestlé Romania este format dintr-o gama larga si diversificata de produse. Dintre acestea, napolitanele JOE si Nesquik, specialitatile NESCAFÉ 3in1, mustarul Maggi sunt produse in Romania. Distributia produselor se face atat in magazine, cat si in reteaua HORECA si VENDING.